carax

Kyla å Underbart vackert väder!!

Kategori: Allmänt

Lite småkallt..runt -20grader..men Shit vad vackert väder det är ute..Underbart!
Har faktiskt fått tagit tillvara på vädret till viss del.
Fått varit ute å åkt lånad brandbil..vi ska ju nu (Äntligen) få "ny" brandbil hit så vår gamla har körts iväg för att det ska flyttas över grejjor å modelleras i skåpet på nya bilen så allt för en Bra plats... Östersunds andrabil får vara med oss i en vecka under tiden. Kul med lite ordning och reda å det leder till nytändning för oss brandmän :-)
Nu lunch i magen å DH på tvn :-)

Kramar..C

ÅÅÅÅÅ!!!

Kategori: Allmänt

Sitter å tittar på Gladiatorerna å tittar samtidigt på lite motionstävlingar i längdåkning.. Blir sååå taggad av att se närkamperna på Gladiatorerna. Bullet är MIN gladiator Min bara MIN!!! :-))
Har NÄSTAN tagit ett beslut ikväll som jag känner mig nöjd med.. Men bara NÄSTAN..ska fundera ett tag till, men det lutar åt lite förändringar i mina planer i vinter..får se hur det blir!!
Nu hinderbanan i gladiatorerna..

Kram..C

Gympa!

Kategori: Allmänt

Ja då har jag ÄNTLIGEN lyckats masa iväg mitt arsle på Gympa! Blandat styrke med lite mer dansinspirerade moves..det förstnämnda är ju mer min grej då, men det gick helt ok. Känns bra att jag kommit igång igen å funnit lite motivation.. :-)
Tack snälla K å M för ett (som alltid) bra pass. Nu äre natti..

Kram..C

Myror i arslet!

Kategori: Allmänt

Ja myror i arslet känns det som man har när man sitter på en vanlig köksstol vid matbordet å försöker få nå pappersjobb gjort. Igår blev de en hel del gjort..idag lite mindre. Imorron ska jag försöka få klar den där förbenade pärmen!! ..så arbetsmiljöverket kan få komma när dom vill sedan. Krisberedskaps plan å sånt..borde väl kanske vara lite av min "specialitet"..men nä de va inte de.
En liten snabb träningssväng med M.W blev de på hotellet på kvällskvisten..Xfit..skönt.
Nä gonatt nu

Kramar..C

Pö om pö!

Kategori: Allmänt

Ja jag gör som det står i rubriken..tar det lite pö om pö..
Vi får se när lusten faller in att blogga.
Nu börjar träningsmotivationen att komma krypandes tillbaka lite lätt iaf. Jag åker längdskidor när jag får chansen, tränar lite styrkeintervaller kombinerat med kondition och kör mina grupp pass. Jag ska även börja lägga in lite löpintervaller på bandet när jag känner att tiden finns.
Har lagt på mig lite extra kilon (IGEN) som ska bort.. Men jag känner inte paniken. Jag känner faktiskt lite lugn å harmoni över det, för jag vet att jag har bra stöttning å hjälp att bygga upp motivationen igen.
Mot nya mål!!

Kramar..C