carax

FF Dag 31!

Kategori: Träning och Hälsa

Innan jag sammanfattar månaden så berättar jag lite om gårdagen.
..började med sovmorron :-)
Gofrukost bestående av fil, musli, bär, kanel, äggvitor mmm. Och kaffe med L. Fick till en rätt ok lunch faktiskt bestående av tonfisksallad med ägg, broccoli, sparris...ja, mm. mm.

Ff passet igår blev ett tungt pass där jag lastade på extra vikter å kände mig stark. Jag trodde själv att jag skulle vara sliten från söndagens TRE pass, men icke.. Jag va STARK! Å då menar jag inte stark som 100kg i benböj eller 80kg i bänkpress utan stark utifrån mina egna mått å förutsättningar.. :-)

Igår va de ju måndag å "min" A-grupp har jour denna vecka (ja, ännu en vecka med jour..på fem veckor har jag haft fyra).
Så igår hade vi övning. Vi körde slangutlägg. Ja, det är en sån grej som alla brandmän ska kunna i ryggmärgen å det är INTE svårt, så just därför behöver vi köra de ibland. Sedan fick vi besök av ambulansen..å de är alltid lika roligt för dom är så duktiga å glada och trevliga jämt :-))
En promenix på bandet med paketen på ryggen fick avsluta Min övningskväll..å de gick BRA..över förväntan! :-)
Väl hemma så fick de bli en stunds filmtittning. :)

Idag är dag 31 i Fitness Fighten.
Jag kommer ihåg när jag satt där hos grannen på nyårsafton..vi åt god mat, trerätters. Förrätten bestod av räkcocktail, varmrätten rådjurssadel med potatisgratäng, efterrätten va en suverän tårta. Kvällen gick, det plockades fram snacks. Jag hade jour så jag va ju iaf nykter :-)
Klockan slog tolv och vi skålade. Sedan va det tvärslut på allt vad onyttigheter innebär.
Mina tankar var; Jaha, nu är det en månad som jag ska säga "nej tack" "nej jag ska hem och äta" "nej jag har redan ätit" "jag är hemskt ledsen, men nu måste jag åka hem och äta"..
Haha..vad var man orolig för egentligen?? Det har ju gått bra.

Å se här vad jag hunnit med..
Tränat varje dag, utom en.
Kört ganska många dubbelpass..å nåt trippelpass åxå.
Varit till Storhogna å åkt skidor en hel helg.
Tagit morgonprommisar dom få dagar jag inte haft jour.
Svurit åt "skitövningar" på gymmet..detta för att det varit jobbiga övningar, inte dåliga "haha".

Ärligt talat så trodde jag inte att jag skulle härda ut denna månad. Jag trodde jag skulle bli less, trött och omotiverad redan efter någon vecka.
Men jag har stått ut, kämpat på, både tvingat mig själv och gått taggad till gymmet.
Nu tror ni säkert att ni ska få se resultat här på bloggen, eller att ni ska få lite försmak på de..
Men Icke!! Ni får vänta. :-)
Man kör Fitness Fighten i en månad, sedan har man en vecka på sig att skicka in mått och bilder. Så jag kör ju så klart några extra dagar inte jag kollar resultaten :-) ..jag lämnar inget åt slumpen :-)
På fredag, eller lördag, så får ni läsa om hur det gått. :-)

Nä, nu blir det till att tentaplugga lite, sedan blir det lunch å ett FF pass. Ikväll blir det även nån timma i spåret med J. :-)

Vad gör ni idag?

Ha en strålande tisdag.
Kramar..C

Kan man göra annat än att sakna denna grabb!! Mitt älskade lilla hjärta! <3

What happened!!??

Kategori: Träning och Hälsa

Vad har dagen bestått av då.. Ja, den har varit tung, rolig, överraskande å slitig.
Jag hann knappt vakna så ringde telefonen..de va M..med hes röst sa hon "jag har ont i halsen".. Jaha sa jag Lite smått skrattande.
-what to do?? Avboka hela passet, eller ta tjuren vid hornen å köra..!?
Jo, de va bara att stiga upp å klä på sig träningskläderna, gå ner å käka frukost å ila iväg till Hotellet för att köra ett styrkepass.. Mamma var ju redan hemma hos mig å hade "bakjour" på min älskade son. Ibland så råkar det falla sig att jag har brandjour samtidigt som jag har sonen hos mig så hon är snäll å finns här ifall jag får ett larm, då hon tar hand om mitt älskade lilla hjärta! :-)
Jag var Något mentalt omotiverad innan, men det vände snabbt. Såå roligt det är att köra för dessa deltagare. :-)

Hem å fixa lunch till en arbetande A, en snäll "momma" å en busig parvel som kom tillbaka från skotertur me "moffa". Vaniljvåfflor med vaniljgrädde och bär fick de bli.. Till mig själv gjorde jag äggröra på äggvita, kesella och keso +sallad, paprika och bär..Mums.
En mys-söndagslunch :-)

Gjorde En tripp till J och fick spannet mätt å skidorna fixade så nu är jag taggad för skidåkning igen. Tack snälla J för den grymt bra servicen och hjälpen jag får!! :-)

Stressa hem å ladda med en hårdbrödmacka med keso, sallad och paprika (absolut inte optimalt på nåt sätt å dra iväg å träna dubbelpass utan att äta middag,I know, men vad ska jag göra när jag kommer hem samma tid som jag bör vara på plats på hotellet??)

Väl på plats så blev det ett himla drag. Shit vad vi spinna på allihopa..här spara vi inte på några krafter. :-)
Spinningpasset resulterade i TRÖTTA BEN! :-)
Sedan blev det ett minst lika jobbigt styrkepass med härliga deltagare.. Det är så roligt att köra för dessa människor som är så glada, kämpande och motiverade!! :-)

..så efter en tung dag, i träningens å benens bemärkelse, så blev det gofika till Knopp..lite försenat födelsedagsfika.. Å massa nyttiga gosaker till mig!! :-)

Jag bjuder på bild från när gänget plockar undan efter morgonträningen.

Nu är det bara ett fåtal dagar kvar på FF!! Å vad jag vill köra gärnet dom sista dagarna!!

Hoppas ni haft en lika överraskande, svettig eller kul och inspirerande dag som jag haft!

Kramar..C

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892649.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892649.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892649.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892649.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892649.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892649.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892649.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892649.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892795.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892795.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892795.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186892795.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186893257.jpg" class="image">

Bakning, träning å lördagsmys!!

Kategori: Träning och Hälsa

Denna dag har bestått av bakning..Äppelkaka och vitchoklad kaka, träning å lördagsmys!!

Äntligen så blev det ett riktigt FF pass igen..men jag gjorde om det lite.
Jag bytte ut rodden mot tabataintervaller i form av Burpees!! Jobbigt??..JA!
Första konditionen bestod av löpning på löpband med 5graders lutning till en början.. Avslutningen blev 1min på 9graders lutning och 12 i hastighet!!
Jobbigt??..JAAA!!!!
Har blivit lite bakning idag åxå..å de gör jag allt för sällan. Det blev en supermumsig äppelkaka, vars recept jag fått av M och är superenkelt.
Det blev åxå små mjuka kakor (typ sockerkakor) med vit choklad. Tror att dom blev huuur goda som helst! Har aldrig gjort dom förut..har fått receptet av min svägerska (tror jag). Jag får nog så vackert frysa in några å provsmaka om en vecka! :-)
Nu är det lördagsmys med citronmousse och lite smått frysta hallon framför Gladiatorerna. Å ni kan va lugn..Citronmoussen är gjord på kvarg så den är fullt FF-godkänd :-)
Nä.. Dags att svida om å köra ett kvällspass.
Det passet kommer bestå av; tabataintervaller-burpees
15min tung magträning
Tabataintervaller-burpees

..så på mindre än en halvtimme så har jag gjort ett lagomt extrapass för dagen :-)

Bilderna jag bjuder på ikväll är tagna på gymmet å visar den nya outfiten som jag införskaffade mig igår! :-) är sjukt nöjd faktiskt. :-)
Åå en bild på äppelkakan förstås!

Svettig kväll på er! :-)

Kramar C.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3246101/images/2012/pic_186678502.jpg" class="image">

Nyinspiration!!!

Kategori: Träning och Hälsa

Inspirationen å motivationen flög all världens värld helt plötsligt!
Tajt att hinna med nån träning igår, å samma idag.. Kör väl lite tabata intervaller på cykeln å lite magdödar träning innan sängen ikväll. Nu ska jag tillbaka!! Sitter just nu å är sugen på tiiidiiig morgonträning imorron, får se vad känslan säger imorron bitti :-/
Har iaf blivit lite shopping i la stada Östersund idag.
Hade ju ett presentkort på Intersport som jag fick i julklapp och en Rabattkupong på Stadium.
Så det blev 2st nya sport-bhar.. Å jag insåg helt plötsligt att mina bröst nästan försvunnit..vilket betydde att jag hittade snygga sport-bhar som jag aldrig kunnat ha förut.. Både positivt å negativt med den uppenbarelsen alltså.. :-/
Det blev även ett snyggt loose-linne, ett par träningsbyxor å ett par nya pjuks!! Så härligt..den shoppingen kan man kalla inspirationskälla!!! :-)

En sak till som jag vill nämna när vi ändå snackar inspiration är att ÄNTLIGEN har dom släppt bokningarna för Workout Åre!! Å det är så klart redan bokat å klart!! :-) Eventet äger rum i slutet av maj.

Har bokat fullspäckade dagar..både fredagen, lördagen och söndagen. -När ska ja hinna äta å återhämta mig..?? ..de blir när jag kommit hem därifrån.. :-)
Ska bli så sjukt kul.. Jag å Madde ska dit, nån fler som hänger på?? Säg till i så fall så bokar vi boende tillsammans!
www.workoutare.se
Det vi ser fram emot mest av allt, både jag å Madde, är såklart midnattsspinningen! Kolla klipp på youtube, skit häftigt! :-)

Nu är det Dag27 så bara 4dagar kvar! Nu lägger vi in den högre växeln ännu en gång!
Jag ska både ta några cm å några hekton till innan den här utmaningen är över!! :-)))

Bilderna jag bjuder på är från dagens inspirations-shopping!!

Kul med kommentarerna.. Dom värmer å jag blir inspirerad när jag får positiv respons från er, så fortsätt att kommentera!!

Ta väl hand om er!
Kram..C

Kyla... å Värme :-)

Kategori: Träning och Hälsa

Ett par dagar sedan jag skrev.. Inte bra inte bra..
Ja, jag upplyser de som inte satt ut snoken än eller för er som helt enkelt inte vet om de.. Det är Kallt idag. -23 va de imorse. Men solen skiner ju.. :-) Såna här vinterdagar är ju helt underbara, om det inte vore för kylan = kalla händer å fötter.
Så idag blir det tokeldning hela dan för att försöka få upp nån värme i husets alla vrår. Synd bara att jag inte kan elda uppe pga att sotarn vägrade sota där sist, av någon underlig anledning så tyckte han att endast en av spisarna skulle sotas ur.. :-/ Där uppe ryker de bara in för tillfället om jag eldar där :-(

Jaja..nu är de som de är. Nog om de..Bara å elda nere å va glad!!

För övrigt så har det väl inte hänt så mycket sedan sist..
Igår blev det ett FF pass där löpdelen i början avslutades med hög speed och mer lutning på bandet.. Jag har ju ett mål/mission som jag vill klara av inom den närmsta tiden så det är bara att plåga sig själv. Detta mål innehåller en rask promenad på löpbandet med 8graders lutning (liite osäker på lutningen??) och brandställ å rökdykarpaket.
Fler mål har jag med träningen å livet, men det tar vi en annan dag.. Ex när jag har Bloggtorka. :-)
Det blev även ett längdskidpass på 6x2,3km. Jag tyckte själv de gick lättare å fortare igår än vad det gjorde i helgen. Tack snälla J som släpar med mig ut. :-)

Idag blir det inget Ff pass.. För ikväll är det ju Rytmisk styrke kl.18 och Spinning kl. 19.30 på Hotell Hammarstrand :-) Så dubbelpass blir det ändå!

Ha det gött hörrni å ta hand om er.. Skriv gärna en rad om vad du gör idag. Jag läser Alla kommentarer och tycker det är jätte roligt med dom så skriv på, skriv flera:-)))

Åå förresten.. Snart öppnar ju bokningen till Workout Åre!! Bara 2dagar.. Ska bli såå kul att se vad dom har att bjuda på i år.. :-)
Slänger in några bilder från fjolåret.
Madde. Here we Come!! :-)

Kramar C.



Tillbaka till vardagen!

Kategori: Träning och Hälsa

Ja då va man tillbaka till vardagen igen då.. 5mil på skidor på 2,5dagar, är inte dåligt för å va jag. Ingen migrän..å ingen speciellt sliten kropp heller för den delen Wiihooo!! Missförstå mig inte.. Det är klart att jag känt av ljumskarna i helgen, å jag hade dåligt med motivation till dagens ff pass. Men samtidigt så har helgen gett mig sporre till att fortsätta kämpa dom sista dagarna.. Jag ser det som något bra att jag gett kroppen något annat under några dagar. Så jag genomförde passet med, tillen en början, stumma ben på löpdelen. Men det lossnade till slut å jag gasade på mot slutet.. :-)
Så nu blir det tokkörning dom sista dagarna. Dubbelpass varje dag SKA jag genomföra, det spelar ingen roll om jag "inte orkar". Jag tänker göra det där "lilla extra" på varje pass.
Imorron blir det ett ff pass på dan för att bryta av tentapluggningen, å på kvällen blir det ett skidpass..förutsatt att jag lyckad leja bort jouren i nån timme. Vore spännande att känna efter hur det känns efter att ha vilat från skidåkningen en dag.. :-)
På tal om jour.. Va på övning ikväll på stationen å det spelar ingen roll vilken grupp man har jour med så har vi roligt..eller jag kan ju bara tala för mig själv. Vilka grabbar.. Haha :-)
Önskar att jag hade en bild från träningen eller från övningen, men det har jag ju inte tyvärr.. Så jag slänger in den här på mina två fyrbenta bäbisar istället. :-)

Kram C.

Lite bilder över skidåkningen.

Kategori: Träning och Hälsa

Här får ni koll på Gårdagens morgonprommis, gårdagens långskidpass och denna morgonens längdskidpass. Jag tillägger att jag startar appen innan jag går ut, så 5min av tiden ska dras bort på samtliga pass som jag lagt ut.

Go tur!
Kram C.

Tjolahopp!!

Kategori: Träning och Hälsa

Å vilken helg. Den har varit bra på alla sätt och vis.. Bra skidåkning, kanonfint boende, bastu å snöbad, god mar å trevligt folk. Helgen lider mot sitt slut å det är dags för hemfärd. En trött, sliten å ond kropp har tagit sikte hemöver. Totalt har det blivit 5mil på skidor, 30 min promenad och 30min magträning denna helg. Milen har varit uppdelade på 4pass.. 2st enmilspass på fredagen, 1st 2milspass igår (lördag) och 1st enmilspass idag (söndag) på morgonen. Å alla pass har gått över förväntan. Jag har haft en snäll följeslagare å bra fäste..bara de är kanoners.
Jag bjuder på lite lite bilder från snöbadningen.. Mörka bilder dock, men men..

Tack M, J, S, L, M, T, E och E för en supertrevlig helg.

Kram..C.

30min mage!!

Kategori: Träning och Hälsa

Det är skönt att veta att det finns dom som, i vissa lägen, är liiite tokigare än mig när det gäller träning och utmaningar.. M nämnde 30min magträning ikväll, å ja är in sämre än att jag hakar på.. :-)

30min mage med M bestod av;

30sek planka
30sek sidoplanka ena sidan
30sek sidoplanka andra sidan
30sek "takpromenad"
30sek "cirkelbenlyft"
30sek situps
30sek armhävningar
30sek VILA
..and then we do it all over again..i 30min.

Jobbigt när man gör de, men SÅÅ GÖTT när de är klart!! :-)
Nice Job M! :-)

Nu blire dusch, snöbad, å bastu nr2!
Go natt!

Kram C

Dubbelpass på skidor och More to come!

Kategori: Träning och Hälsa

Idag är det dag 20 å jag har inte gjort något ff pass men jag har avverkat totalt 2,1 mil på skidor uppdelat på två pass. Bastu är avklarat å middag intagen.. Så nu mår jag bara gott. Det blir ett 30min magpass senare framåt kvällen.
Så idag kan jag inte säga annat än att jag är nöjd å stolt. Har gruvat mig en aning innan, men jag har faktiskt hängt med hyfsat, iaf enligt mitt eget tycke. :-)
Den här helgen tror jag kommer ge mig mycket, både i ff å inför halvvasan.

Jag bjuder på kartan från Runkeeper där man kan se dagens två turer.

Trevlig tur på er! :-)

Kramar C.

Mätning, vägning, scanning, lunch och Häxblandning!!

Kategori: Träning och Hälsa

Idag är det dag 19 i Fitnessfighten å de är HELT SJUKT vad fort tiden går!!
Jag kan ärligt säga att jag inte haft en enda vilodag sedan jag började denna utmaning för 19 dagar sedan.. Å jag trodde jag skulle känna mig sjukt sliten och omotiverad bara efter någon vecka.. Visst har jag haft dagar då det tagit emot.. Men då har jag ryckt upp mig själv och tagit min färdigpackade bag å dragit iväg till gymmet för att trotsa mina egna tankar om att "jag orkar inte, jag vill inte, det kanske är bäst att vila när jag känner mig så trött". Men när jag kommit till gymmet så har jag upptäckt att det har inte varit tröttheten som talat, utan latmasken. "lägg dig på ett äpple så kryper den ut".
Idag va J hit å vi körde en scanning, mätning och vägning.. Eftersom jag inte är hemma imorron då det egentligen är dags.. Å jag kan säga att.. Det tar sig..
-4,7kg, -9,5cm runt midjan på 19dagar!! En klapp på axeln åt mig själv!! :-)))

Igår va det dags för rytmisk styrke och sedan spinning på Hotellet. Å shit vilka gäng vi har som tränar.. Jag sticker ut hakan å säger att det måste vara några av dom mest slitstarka å tacksamma deltagare i denna del av vårt avlånga land.. (jag har ju inga belägg för påståendet, mer än att JAG SER hur dom sliter och går därifrån leende).

Ikväll drar jag iväg på något som jag börjar bli lite smått nervös över.. Längdläger med en längdtokig norska..M. VAD Har JAG GETT MIG IN PÅ??? ..haha.. Det blir nog bra, jag behöver de för i slutet av feb så nalkas första etappen i halvklassikern..halvvasan.. :-)

Jag har dock lite bekymmer..
Skidorna är inte riktigt iordninggjorda, saknas lite tejp.
Mina pjäxor har gått sönder, har fått låna ett par av snälla H.
Jag vet inte HUR jag ska få i mig all mat.. Idag äter jag 1500kcal/dag å jag har svårt att få i mig allt.. Med hjälp av ff grundare å tränare Jarkko så har jag fått ett kostprogram för helgen där jag ska äta 2200kcal.. Hur ska jag få i mig allt det???
OCH jag har börjat få känning av en förkylning lagom till helgen, så typiskt. Å eftersom det är 1500kcal som gäller å inget socker så sitter jag nu med en MINDRE god häxblandning gjord på grönt citruste, pressad vitlök, citron, örtte och kanel. Den hade kunnat vara god med en aning mindre vitlök men nu ska jag hålla mig frisk å ingen kommer ihåg en fegis.. :-)
Lunchen bestående av kyckling, kräftstjärtar, broccoli, champinjoner, sparris, tomater, limekesella och färsk tomatpasta är snart intagen och jag laddar för en träff med J på gymmet.

Men hörrni, detta inlägg blev långt. Men ha en super bra dag å tala gärna om för mig vad DU har för mål, Om du har något mål!!

Ni får en bild på oss tjejer som åkte Kortvasan förra vintern..lite uppladdning inför årets åkning!! :-)
Kram C.

En härlig morgon..återigen! :-)

Kategori: Träning och Hälsa

Så har det blivit en härlig morgon, återigen!
Dagen börja som vanligt med något proteinrikt att stoppa i magen, denna gång Kvarg eftersom all keso var slut på affären.. Sedan en härlig morgonprommis på ca 50min med A och dom två fyrbenta lurvarna. Det märks på Dom två pälsklädda busarna att det nalkas morgonprommis, dom bli så glada när jag stiger upp. :-)
Efrer prommisen blev det välförtjänt go-frukost bestående av fil, musli, äggvitor och te. Mmm..
Nu är torktumlaren och diskmaskinen igång.. Det brinner i vedspisen, jag sitter i soffan ihopkrupen under en filt med dagens tidning och dagens första kopp kardemummakaffe. Jag väntar på fint besök av L.?Ikväll är det Rytmisk Styrke kl. 18.00 och Spinning kl. 19.30 Varmt Välkomna! :-)
Härliga Onsdag.
Har ni några planer idag/ikväll??
Ha en kanon dag! :-)

Lite spännis-bilder bara!! :-)

Kategori: Träning och Hälsa

Svettigt idag igen.. Å idag öka jag på både hastighet å lutning på löpbandet. Hastigheten låg på 11,5 och lutningen på 5grader. Är mäkta stolt med tanke på hur de va för 17dagar sedan.. :-/
Ni får en liten spännis-bild från stretchen och en stilstudie från benböj med hantel.. :-) Lite halvknackiga bilder pga en något skakig nytränad Carro.. :-)

Ny dag, Ny träningsvärk, Ny härlig känsla i kroppen!

Kategori: Träning och Hälsa

Ja igår blev det som sagt både ett Ff pass och senare på kvällen ett "Gympa"-pass. Men Ewas gympa pass på måndagar är inte "gympa".. Det är nåt annat, nåt som får kroppen att hitta andra muskler och ett flås som höjs ytterliggare ett snäpp.. Jag menar, även fast jag är van att träna så får jag träningsvärk och med en topp-puls på 189slag (vad jag såg iaf) så.. I Say No More!! Denna träningsform med cirkelträning/stationer är Härligt avbrytande mot all annan träning! :-)
Så nu är morgonprommisen avklarad, frukosten är intagen, det brinner i vedspisen och jag sitter ihopkurad i soffan under en filt med en kopp kardemummakaffe! Idag ska det genomföras ett Ff pass, sedan ikväll tror jag det får bli en tur till slalolmbacken för att pressa lite lagg!! :-) Välkommen Härliga tisdagsmorgon! Vad innehåller din tisdag?

Härligt, Grymt, Svettigt = FitnessFight pass!!

Kategori: Träning och Hälsa

Då är dagens Ff pass avklarat! Det var härligt svettigt idag.. De bara rinner :-) Me like!
Jag bjuder på en bild från första konditionsdelen på passet. Imorron ökar jag nog ännu mer..både fart och lutning. Pulsen som står stämmer INTE!! Löpbandet har nog sett sina bästa dagar redan.. :-)
Nu stretch och smoothie gjord på lättkvarg, jordgubbar och en liten nypa kanel.. Super gott! :-)
Ikväll vankas gympa.. :-) Jippii!

Bra start på dagen!!!

Kategori: Allmänt

Meeen vilken start på dagen jag fått nu!! Efter två veckor med ständig brandjour, och en vecka med sonen hemma så fick jag mig En hel natts sömn, kl. 5.10 ringde väckarn så jag steg snällt upp och tog en liten mumsbit av keso å en supergod apelsin. Sedan hoppa jag i kläderna å begav mig ut på en härligt uppfriskande morgonprommis. Me like! Nu är go-frukosten precis intagen..sitter å sörplar på mitt te, bara morgonkaffet kvar! Idag Ska jag ta tag granen..den Ska u, precis som alla andra stjärnor och stakar som fortfarande står kvar! Sedan har vi ju träningen såklart.. Ett ff pass under dagen och ett pass gympa ikväll! :-) Välkommen härliga måndag!

Pass nummer två avklarat!

Kategori: Träning och Hälsa

Så.. Ikväll har jag avverkat dagens andra träningspass. Denna gång blev det spinning med ett tappert gäng deltagare som kämpade och slet så hjulen på cyklarna glödde!! Vilket gäng!!!
På styrkan ikväll hade jag lejt in en gästinstruktör pga att M var på utbildning och jag körde morgonpasset. Jag tyckte att det räckte med två pass för dagen så det var jätte snällt av H att ställa upp. Nu är det filmtittning hos E och H. Imorron blir det tidig morron, då nalkas morgonprommis.. Halva tiden har gått på fitnessfighten så nu tänker jag göra ALLT för att arbeta fram resultat på denna kropp!
Väl mött hörrni och sov gott inatt!

Najs start på dagen!

Kategori: Träning och Hälsa

Vilken härlig start på dagen.. Dagens styrkepass är genomfört å det gick bra. Grymma deltagare och bra, fräsch musik. Så nu intas frukosten som består av två äggvitor, fil och flingor med kanel och en kopp av härligt doftande julte som jag inte kommit mig för att testa förrän nu. Sedan väntar nog slalombacken med mitt lilla hjärta. Han riktigt älskar att åka med moffa. Idag ska jag ladda för eftermiddagens spinningpass som även det är ett nytt och fräscht pass. Härliga söndag!! :-) Jag hoppas ni åxå får en härlig söndag. Vad gör ni idag då? Låt höra..

Morgonträning!

Kategori: Träning och Hälsa

God morgon!

Nu har vi kört igång träningen på hotellet igen och idag är det dags för det första morgonpasset med Rytmisk styrketräning för terminen. Inget är bättre än att ta sig upp på morgonen för att skrämma igång kroppen med lite träning! :-)
Morgonsmoothien med jordgubbar, keso och kvarg är intagen så nu är jag redo att köra gärnet.
Det är inte så många deltagare anmälda för denna morgon, men vad gör det?? Med nytt styrkepass som jag är Väldigt osäker på så är det perfekt genomkörare. Idag lastar vi på :-)
Jag uppdaterar senare om hur det gått!

<3

Kategori: Allmänt

<3

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Här kommer ni kunna läsa om mit liv som träningsfanatiker, student, djurägare, småbarnsmamma och allt mycket mer som berör mitt liv och som ligger mig varmt om hjärtat.