carax

Nu kör vi...igen :-)

Kategori: Allmänt

Efter en hel del småätande å STORätande kombinerat med många "lata" dagar, så är det nu dags för mig att ta tag i träning och rutiner igen.
Allt är på väg att gå överstyr, så innan det gör det helt å hållet så tar jag tag i mig själv och ger mig en handflata över kinden för att få mig att vakna till och reagera!

Jag har all möjlighet att röra på mig å träna å äta bra, men jag tar inte chansen.

Har varit omotiverad en längre tid..men nu när jag är i full gång med byggande av pass, både styrke- och spinningpass, så börjar motivationen visa sig igen. :-)
Ska bli sååå roligt att köra igång igen.

Å på måndag börjar skolan igen..så det blir full fart nu i höst, med plugg, jobb och träning..OCH med lilla <3

Nu äre kvällsmys med lilla <3 framför Robinson. Han ska få vara hemma med mamsen hela dan imorron :-))

Heeeej hopp!!

Kramar..C

Fullproppad å trött!

Kategori: Allmänt

En sommar fullproppad med jobb av olika slag, å väldigt liiite träning. "undanflykten" för att jag inte tränat nåt speciellt låter som en klyscha..men det är sanningen. Jag har inte känt att jag haft tid, eller rättare sagt..jag har knappt varit hemma nåt i sommar. Å när jag varit hemma å haft tid så har jag inte haft energi till det, den har jag lagt på lilla <3 och mig själv.

Har jobbat dygn i stan, varvat med trailerkörning runt om i skogarna.
Det är tack vare att vi har fys varje arb.pass i stan som jag rört på migöverhuvudtaget. Men nu ska det bli ändring på de..jag hoppas vi iommer igång med träningen på hotellet snart så det blir nån ordning på kroppen igen.

Skolan drar igång till veckan, så då blir det full fart med både jobb, skola å träning!

Kramar..C

Oh she is back!!

Kategori: Allmänt

Jajjemen, det är sant..hon är tillbaka.
Anledningen till att jag inte skrivit nåt på länge är enkel..det har inte gått att logga in på min blogg. Men nu så funkar det.. :-)

Jag kommer berätta mer om sommaren framöver, men med en kort sammanfattning så kan jag säga att största delen av sommaren bestått av jobb, jobb, jobb å åter jobb! ..dygn i stan å timmar med dundret.
Liiite bus med lilla ❤ , bla. en minisemester med husvagnen.

Resten tar vi senare..

Tjoho
Kramar..C